Kylling med kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Oprindelsesland : Kosovo Indsendt af : dinka Indsendt : Red : |
|
|
skræl kartoflerne og skær dem i tern.
steg kartoflerne og lårene i en gryde med lidt olie i 20 min.
tilsæt salt peber og paprika
lade det koge i 2 timer med vandet og det skal bare dække kartoflerne og kødet efter de har kogt i en time skal der vegeta i. også koge i en time mere.
så er den klar spises med flutes eller frisk bagt brød.
Tips: vegeta er et meget god kryderig som bruges ofte i kosovske retter kan godt købes i tyrekiske butikker. |
|
Opskriften er vist 20017 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer klk - 2011-07-10 16:01:43 underligt navn til denne ret! Dinka - 2005-01-01 01:01:01 den smager rigtigt godt lav den når i har tid mm gå ikke glip af retten ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne