Kalkuntournedos med chorizo

Kalkuntournedos med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.små kartofler
600 g.kalkunbryst
8 skiver chorizo pølse
1 tsk.smør
1 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
1 bdt.lille frisk estragon
2 dl.hønsebouillon
400 g.friske grønne bønner
 
Opskrift:
Kartofler lægges i en gryde, dækkes med vand, salt tilsættes og gryden bringes i kog. Lad kartoflerne koge ca. 10 - 15 min.

Sæt en gryde vand over tilsat lidt salt, og lad bønnerne dampe i det kogende vand i 5 - 10 min. De må ikke blive helt bløde. Skær kødet i mindre stykker - 2 pr. person og fæst en skive chorizo pølse i toppen af hvert stykke sammen med lidt frisk estragon.

Brun kødet godt på alle sider i smør og olie, drys lidt salt og peber på og hæld hønsebouillon ved. Lad det braisere videre ca. 8 - 10 min, og servér kødet med skyen.





karakterer:
Opskriften er vist 8159 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu