Kalkuntournedos med chorizo
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Kartofler lægges i en gryde, dækkes med vand, salt tilsættes og gryden bringes i kog. Lad kartoflerne koge ca. 10 - 15 min.
Sæt en gryde vand over tilsat lidt salt, og lad bønnerne dampe i det kogende vand i 5 - 10 min. De må ikke blive helt bløde. Skær kødet i mindre stykker - 2 pr. person og fæst en skive chorizo pølse i toppen af hvert stykke sammen med lidt frisk estragon. Brun kødet godt på alle sider i smør og olie, drys lidt salt og peber på og hæld hønsebouillon ved. Lad det braisere videre ca. 8 - 10 min, og servér kødet med skyen. |
|
Opskriften er vist 8159 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne