Chivapcici
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : |
|
|
Det hele æltes meger grundigt og trækker min. 1 time i køleskab, gerne fra den ene dag til den næste.
Formes til små boller eller ruller. Steges på grill eller på pande.
|
|
Opskriften er vist 30031 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse - 2011-05-04 02:54:33 Super lækker ret. Den får 8 af mig, hvis den skal højere op ville jeg vælge at komme 3 tsk salt i, i stedet for én, da det vil give en del mere smag. Spiste retten med løse ris i pose, og jeg valgte at lave en sur/sød sovs dertil - det spiller max !! thielemann - 2009-12-24 10:06:16 Chivapcici er halv lam og halv oksefars, røres sammen med olivenolie, hvidløg, persille salt og peper. Ingen mel og natron!! Skal stå natten over i køleskabet, derefter formes de som aflange pølser ca. 10 cm og steges. Der serveres salat og basmati ris til. Dette er Chivapcici fra Dubrovnik. Også velegnet til grill. Søren - 2008-02-28 20:50:01 10-16 fed hvidløg?! Lyder voldsomt os to tøser - 2008-01-25 18:30:45 Har også smagt det i Kroatien-super lækkert. Prøv det. Tine - 2007-03-08 17:26:06 Har prøvet med halv lam og halv okse og så noget hk. persille.. Det er også godt. Due - 2005-01-01 01:01:01 Fik den i Koatien de smager super godt kogekonen - 2005-01-01 01:01:01 Det er lækkert med basmatiris , grøn salat og flutes til. Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Lyder lækkert! - men hvad spiser man til? Michael - 2005-01-01 01:01:01 Verdensklasse ! Zinajda - 2005-01-01 01:01:01 Det er godt at tilsætte lidt hvedemel i massen, da den fastholder saften, så chevapcici ikke bliver for tørre. Det er ellers en oprindelig opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne