Chivapcici

Chivapcici, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.hakker oksakød ( 10 -12 % fedt )
1 spsk.natron
 presset hvidløg efter smag ( 6 -10 fed er efter min smag passende )
1 tsk.salt
 lidtpeber
 
Opskrift:
Det hele æltes meger grundigt og trækker min. 1 time i køleskab, gerne fra den ene dag til den næste. Formes til små boller eller ruller. Steges på grill eller på pande.





karakterer:
Opskriften er vist 30031 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-04 02:54:33
Super lækker ret. Den får 8 af mig, hvis den skal højere op ville jeg vælge at komme 3 tsk salt i, i stedet for én, da det vil give en del mere smag. Spiste retten med løse ris i pose, og jeg valgte at lave en sur/sød sovs dertil - det spiller max !!

  -   2009-12-24 10:06:16
Chivapcici er halv lam og halv oksefars, røres sammen med olivenolie, hvidløg, persille salt og peper. Ingen mel og natron!! Skal stå natten over i køleskabet, derefter formes de som aflange pølser ca. 10 cm og steges. Der serveres salat og basmati ris til. Dette er Chivapcici fra Dubrovnik. Også velegnet til grill.

  -   2008-02-28 20:50:01
10-16 fed hvidløg?! Lyder voldsomt

  -   2008-01-25 18:30:45
Har også smagt det i Kroatien-super lækkert. Prøv det.

  -   2007-03-08 17:26:06
Har prøvet med halv lam og halv okse og så noget hk. persille.. Det er også godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Fik den i Koatien de smager super godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er lækkert med basmatiris , grøn salat og flutes til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder lækkert! - men hvad spiser man til?

  -   2005-01-01 01:01:01
Verdensklasse !

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er godt at tilsætte lidt hvedemel i massen, da den fastholder saften, så chevapcici ikke bliver for tørre. Det er ellers en oprindelig opskrift.