Penne sulla pecora
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Fåre- eller lammekødet udskæres eller hakkes og marineres i rødvin tilsat salt og peber i 24 timer i køleskabet.
Hak eller bland grøntsagerne og krydderurterne. Tilsæt olie og svits det hele i ca. 15. minutter. Tilsæt det hakkede kød og de flåede tomater og lad det småsimre ca. 2 timer. Kog pastaen næsten al dente og bland det med saucen og lad de småsimre i yderligere 2 minutter. Serveres straks evt. med revet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 9156 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne