Havregrynsbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Bland mælk og vand så at det er fingervarmt. Smuldre gæren i. Tilsæt olie og salt. Derefter de grove meltyper. Til slut hvedemelet lidt efter lidt, så meget at dejen bliver smidig og blød og akkurat slipper fadet. Ælt godt. Dæk med plast og sæt til hævning godt og vel 1 time på lunt sted.
Ælt dejen godt. Del den i tre og tril jævne emner som lægges i smurte former. Efterhæv brødene til næsten det dobbelte, pensle med vand og prik dem. Bag på nederste ribbe ved 225 grader i ca. 40 min. |
|
Opskriften er vist 18236 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne