Havregrynsbrød

Havregrynsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.skummetmælk
3 dl.varmt vand
2 spsk.sojaolie
50 g.gær
1 dl.lettkogte havregryn
1 dl.fuldkorns rugmel
6 dl.grov fuldkorns hvedemel
10—12 dl.hvedemel
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Bland mælk og vand så at det er fingervarmt. Smuldre gæren i. Tilsæt olie og salt. Derefter de grove meltyper. Til slut hvedemelet lidt efter lidt, så meget at dejen bliver smidig og blød og akkurat slipper fadet. Ælt godt. Dæk med plast og sæt til hævning godt og vel 1 time på lunt sted.

Ælt dejen godt. Del den i tre og tril jævne emner som lægges i smurte former. Efterhæv brødene til næsten det dobbelte, pensle med vand og prik dem. Bag på nederste ribbe ved 225 grader i ca. 40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 18236 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu