Pariserboller

Pariserboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Boller uden gær

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel (5 dl.)
1 spsk.bagepulver
1 citron reven skal herfra
1 tsk.kardemomme
5 spsk.sukker
100 g.smør
1 æg
1 dl.mælk
 
 Pensling:
1 æg
2 spsk.Perlesukker/Tesukker
 
Opskrift:
Bland mel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker. Findel smørret med fingrene heri. Pisk æg og mælk sammen. Lav en fordybning i midten af melblandingen og hæld æggeblandingen heri. Saml dejen. Lav 8 boller af dejen og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med sammenpisket æg og drys med tesukker. Bag bollerne ved 200 grader i 15 – 20 min. eller til de er lysebrune.





karakterer:
Opskriften er vist 42742 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-23 09:09:26
Kom godt nok ikke citronskal i , men der er ALT for meget sukker i. Halvér gerne. Og ja de smuldrer, men er det ikke generalt for boller med bagepulver? Vil kun anbefale dem i en nødsituation, hvor man har lovet sin 4 årige datter at bage boller , og man så er løbet tør for gær... Smil.

  -   2013-08-04 09:09:03
God smag, men alt for smuldrende!