Pariserboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker. Findel smørret med fingrene heri. Pisk æg og mælk sammen. Lav en fordybning i midten af melblandingen og hæld æggeblandingen heri. Saml dejen. Lav 8 boller af dejen og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med sammenpisket æg og drys med tesukker. Bag bollerne ved 200 grader i 15 – 20 min. eller til de er lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 42666 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Bethina - 2014-03-23 09:09:26 Kom godt nok ikke citronskal i , men der er ALT for meget sukker i. Halvér gerne. Og ja de smuldrer, men er det ikke generalt for boller med bagepulver? Vil kun anbefale dem i en nødsituation, hvor man har lovet sin 4 årige datter at bage boller , og man så er løbet tør for gær... Smil. anonym - 2013-08-04 09:09:03 God smag, men alt for smuldrende! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne