Houskove Knedliky (Bun Dumplings)
Oprindelsesland : Tjekkiet Indsendt : |
|
|
Første, snit det gamle brød i små croutons. Hvis brødet er frisk, riste eller steg således de bliver sprøde. Vælge det bedste mel (mel) du kan få. Bland vand, mælk, æg, og salt og tilsæt mel til dej er jævn og bobler og ikke hænger ved skålen. Blande croutonerne i.
Del ind i 4, form aflange kugle dumplings. Lad det stå i 30 minutter.
Læg dem i saltet koger vand og kog kommende 25 minutter
|
|
Opskriften er vist 18144 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Djurhuus - 2007-07-03 22:33:57 hvad er "1 knap bægeret mælk" og menes der 5 skiver brød eller ? jacob - 2005-01-01 01:01:01 er den god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne