Svestkove Knedliky (Plum Dumplings)

Svestkove Knedliky (Plum Dumplings), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
5 dl.sigtet hvedemel
5 dl.kogte kartofler
2.5 dl.fine brødkrummer
12-15 blommer
0.5 dl.kanelsukker
2 spsk.smør
 salt
 
Opskrift:
Rør smør æg og salt sammen. Ælt gradvist mel og kartofler i, skal være ret stiv at ælte. På et melet bord rulles dejen ud til ca. ½ cm tykkelse, skær det ud i 7½ cm. kvadrater.

Læg i blomme på hvert kvadrat, drys med kanelsukker og fold enderne om blommen. Form den til en bolle.

Læg dumplingerne i kogende saltet vand, læg låg på og lad dem simre ca. 15 minutter. Brun brødkrummerne i lidt smør. Rul dumplingerne brødkrummerne og drys med kanelsukker





karakterer:
Opskriften er vist 13107 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
alle tiders

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god. jeg gír jer 10