Rønnebær-æblegelé
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud. Mosen hænges til afdrypning i saftposen natten over.
Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geléen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen. Skummes og tilsættes Atamon. Geléen hældes op og glassene lukkes dagen efter. |
|
Opskriften er vist 15003 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2009-10-02 12:45:44 Den smager vildt godt - en god balance mellem sødt og surt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne