Rønnebær-æblegelé

Rønnebær-æblegelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rønnebær
500 g.umodne æbler
4-5 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
1000 g.sukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud. Mosen hænges til afdrypning i saftposen natten over.

Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geléen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen. Skummes og tilsættes Atamon.

Geléen hældes op og glassene lukkes dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 14944 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-02 12:45:44
Den smager vildt godt - en god balance mellem sødt og surt.