Mirabellegrød, gul
Hovedingrediens : Bær - Mirabelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mirabellerne vaskes, flækkes og udstenes.
Bærrene koges i vandet under låg ca. 5 min. Mosen sødes. Ideal jævning og vanillesukker røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min. Den hældes i skål drysses med lidt sukker og afkøles. Fløde eller mælk serveres til. |
|
Opskriften er vist 43943 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Walther - 2013-09-01 17:45:35 Dufter og smager rigtig godt :-) lavede dobbelt med det samme og fortrød, alt for lidt :-) anonym - 2013-08-21 10:12:04 Ideal jævning kan googles :-) pg - 2012-09-09 13:29:42 Hvad er ideal jævning? anonym - 2012-01-30 22:12:07 ideal jævning? anonym - 2011-08-11 10:29:14 Kan også bruges til en mirabelle-kage lige som i en æblekage mig - 2011-07-28 13:05:08 hvad er ideal jævning anonym - 2009-08-17 22:47:28 Hvad er Ideal jævning B? anonym - 2009-08-09 16:53:19 hvad dælen er ideal jævning b, har på fornemmelse at det ikke er egnet til gluten allergikere??? Per - 2005-01-01 01:01:01 Ved godt at jeg spiser meget, men er det ikke lige i underkanten til 4 personer ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne