Indbagt feta
Hovedingrediens : Oste - Feta Indsendt : |
|
|
3 plader butterdej tøs op og rulles ud. Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.). Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten,
Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug. Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten. De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200 grader, til de er fine og lysebrune
Tips: De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges |
|
Opskriften er vist 27478 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne