Hot Hot Habanero Wings
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge Indsendt : Red : |
|
|
Del vingerne i tre og kasser spidserne
Der skulle blive ca 36 stykker.
Hæld ingredienserne til marinaden i en kasserolle og rør det sammen og lad det simre over lav varme i 1 time. Læg kyllingevingerne i en stor glasskål og dæk dem med ¾ del af saucen, dæk skålen til og lad det trække mindst 6 timer. Forvarm grillen ved lav varme Tag vingerne op af marinaden og læg dem på grillen, grill over lav varme i 45-60 minutter, vendes tit. Tips: Brug handsker og pas på du ikke får olie i øjnene. |
|
Opskriften er vist 14916 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Asbjørn - 2011-03-23 11:55:42 Google kan svare på mange spørgsmål Linda - 2010-01-07 22:29:58 Hvor kan man købe 500 g. honey teriyaki barbecue sauce? - og hvad er Liquid smoke for en sag :)? Conny - 2009-05-22 22:57:42 Nej, retten er ret nemt. Det tager ca. 10 min. at tilberede krydderierne, og det er da ikke så lang tid. Lad vingerne eller kyllingestykkerne (f.eks. overlår, de små stykker) ligge i "denne" marinade i mindst 2 timer, og så i ovn/eller grill (225 gr). Jeg undlod helt Liquid smoke (er en speciel meget stærk drink). Kartoffelbåde i ovnen samtidig, og jeg brugte kun en trediedel af de STÆRKE krydderier, så var det både til at spise og snuse til, ellers var det alt alt for stærk og uspiseligt til familien. heban - 2009-03-22 17:48:58 Det er dog ret besværlig at lave denne ret Preben - 2005-01-01 01:01:01 Liquid Smoke??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne