Super boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : BIRGITTE REIMER LODBERG Indsendt : Red : |
|
|
Gær blandes med sukker, derefter hældes lunken mælk over, æg margarine og salt tilsættes, til sidst mel.
Ælt dejen (gerne på en glat stenplade).
Lad dem hæve 1 time.
Form bollerne og lad dem hæve på bagepladen (på bagepapir) i 20 minutter. Bollerne bages i midten af ovnen ved 200 grader C i 10-15 minutter. Tips: Serveres på et stort fad med lækker pålæg. F.eks. leverpostej med agurk, hakket radiser, eller rullepølse med dressing a fromage frais 0.3 % med lidt hvidløg og mexicanske krydderi, eller kalkunspegepølse med dressing og klippede forårsløg. Dertil en dejlig kop te. |
|
Opskriften er vist 16538 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Gröss Gott aus München - 2005-01-01 01:01:01 Monster goe boller!!! Meeeen jeg skulle altså putte ca. dobbelt så meget mel i, for at dejen kom til at hænge sammen.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne