Fedtfattig leverpostej 02

Fedtfattig leverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : BIRGITTE REIMER LODBERG

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvelever
2 kogte kartofler
2 store løg
2-3 spsk.hvedemel
1 glasvand (evt. 0.5 glas vand +1dl. blendet salsasovs)
1 gulerod
4-5 fedhvidløg (kan undlades)
 salt
 peber
 alle de krydder man lyster (f.eks. mexicansk eller allround)
5 dl.fromage frais 0.3 %
 
Opskrift:
Lever og fromage frais blendes. Derefter blendes kartofler, gulerod, løg, hvidløg og vand Det hele blandes i en stor skål, derefter tilsættes alle krydderier, salt og peber. Til sidst røres mel i til det har den rigtige konsistens (ca. 2-3 spsk. Fyldes i små foliebakker, lidt mere end halvt fyldt. Bages i midten af ovnen ved 175 grader C i ca. 60 minutter.

Tips:

Serveres koldt på lunt groft rugbrød uden smør, med agurkeskiver, hakkede radiser og klippede forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 28509 gange,
og udskrevet 846 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu