Fedtfattig leverpostej 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Fedtfattig opskrift Indsendt af : BIRGITTE REIMER LODBERG Indsendt : Red : |
|
|
Lever og fromage frais blendes.
Derefter blendes kartofler, gulerod, løg, hvidløg og vand
Det hele blandes i en stor skål, derefter tilsættes alle krydderier, salt og peber.
Til sidst røres mel i til det har den rigtige konsistens (ca. 2-3 spsk.
Fyldes i små foliebakker, lidt mere end halvt fyldt.
Bages i midten af ovnen ved 175 grader C i ca. 60 minutter.
Tips: Serveres koldt på lunt groft rugbrød uden smør, med agurkeskiver, hakkede radiser og klippede forårsløg. |
|
Opskriften er vist 28572 gange,
og udskrevet 846 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne