Salsa kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : BIRGITTE REIMER LODBERG Indsendt : |
|
|
Kyllingen tilberedes som anvist på pakken.
Mens kyllingen steger blandes salsasovs, hakkede tomater, vand, løg, hvidløg, salt, peber og krydderier. Baconen steges. Guleroden skrælles, og bliv ved med at skrælle så den bliver tynde skræller. Rød peber skæres i tynde stave. 10 minutter før kyllingen er færdig hældes sovsen over, når den er færdigstegt og klar til servering, pyntes fadet med gulerodsstrimler, rød peber og bacon. Tips: Servering: Lav en skål salat med grøntsager efter eget ønske, kom derefter en ½ pose kogte ris i. Dressing: fromage frais 2-3 fed knuste hvidløg gerne lidt af salsasovsen (2 spsk.) til en ½ l. dressing. |
|
Opskriften er vist 20235 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper - 2012-07-15 18:37:16 Har lavet denne ret til min kone og hun har godkendt den, vi vil også lave den til gæster snart. anette - 2009-08-24 14:09:12 fantastisk ret, mine gæster spiste med glæde, skal laves igen henriette - 2007-10-07 12:14:35 det smager bare så godt, det er ikke sidste gang jeg har lavet det og det er så nemt og mine gæster var vilde med det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne