Braiseret dansk lam med citrusfrugter

Braiseret dansk lam med citrusfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.lamculotte
 salt
 peber
1 grape
1 appelsin
2 limefrugter
1 skalotteløg
0.5 tsk.sukker
1 spsk.olivenolie
3 dl.hønsesuppe
 
Opskrift:
Lammeculotte afpudses for sener, fedtet ridses, krydres med salt og peber, brunes af på en varm pande, kommes derefter i et ildfast fad og krydres igen med salt og peber. Skræl citrusfrugterne og skær kødet fri for hinder, så man ikke får det hvide med. Vend kødet fra citrusfrugterne sammen med hakket skalotteløg og salt, peber, sukker og olivenolie. Fordel citrusfrugterne henover lammet og steg kødet i ovnen i 20 minutter ved 160 grader. Lad det derefter hvile i 10 minutter. Serveres med kold spinatsalat med fetaost.





karakterer:
Opskriften er vist 18043 gange,
og udskrevet 418 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-09 21:06:44
Smager ikke af nok - vil kunne forbedres med ras el hranut eller andet marrokansk krydderi Skal have 30. Min ved 180 grader Giv salaten en blid dressing Server evt couscous til.

  -   2010-04-02 10:48:59
Det er rart at have 3 dl hønsesuppe stående, når man har lavet retten. Der står ikke hvad man skal med den, og den savnes ikke i denne pragtfulde ret. Jeg har lavet retten som anvist: det brunede kød med citrus/løg - blandingen i et (koldt) ildfast fad ind i en forvarmet oven. Selv om det4 er en varmluftovn skal retten have mindst 30 minutter i ovnen og 15 min. hvile.