Yoghurtmousse
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Findel bærrene med en elpisker eller i blenderen. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt, ca. 1 - 2 timer. Rør af og til i det.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før servering. Der røres i den af og til. Den skal være blød og sjappet ved serveringen. Denne Yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert på en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt. |
|
Opskriften er vist 11950 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne