Tiramisu roulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Roulade:
Pisk æg og sukker hvidt, tilsæt mel blandet med bagepulver og vanilie og smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bunden i ca. 8 min ved 200°. Afkøl. Bland kaffe og Marsala og dup det ganske let på rouladebunden med en pensel. Fyld: Pisk mascarpone og flormelis stift og bland resten af kaffeblandingen i. Fordel fyldet på rouladebunden. Træk evt. papiret med rouladebunden over på en bakke og sæt den i køleskabet, til cremen er stivnet. Rul rouladen stramt sammen ved hjælp af papiret. Tril den fast i et stanniol og køl den, til den er fast. Fjern stanniolen og papir og sæt rouladen med sammenføjningen nedad på et aflangt kagefad. Sigt kakao over rouladen. Tips: Kagen kan også laves som lagkage. |
|
Opskriften er vist 28761 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer henriette - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig let og luftig roulade. En dejlig alternativ til en roulade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne