Paradisroulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes godt. Mel, kakao og bagepulver vendes i.
Dejen bredes ud i en lille bradepande, som er beklædt med bagepapir. Bages 5 minutter ved 200 grader C. Vendes straks ud på et stykke sukkerdrysset papir. Kagen dækkes med fugtet papir, til den er kold. Pisk fløden og vend hakkede mandler og bananstykker deri. Bred det ud over kagen og rul den sammen fra den korte side. Lægges på et fad med sammenføjningen nedad. Trækker 1/2 time. |
|
Opskriften er vist 18767 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-07 06:51:07 Lækker roulade jeg laver den og putter hindbærmousse i en halv time i fryseren og der er den lækreste roulade når svigermor ankommer anonym - 2011-10-22 13:58:29 Fantastisk roulade som min svigermor der er på glutenfri kost også må få. Prøv den med enten optøede eller friske hindbær. Det er en himmerrigs mundfuld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne