Paradisroulade

Paradisroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 æg
75 g.sukker
25 g.kartoffelmel
1 spsk.kakao
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
2 dl.piskefløde
2 spsk.hakkede mandler
2 bananer
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes godt. Mel, kakao og bagepulver vendes i.

Dejen bredes ud i en lille bradepande, som er beklædt med bagepapir.

Bages 5 minutter ved 200 grader C.

Vendes straks ud på et stykke sukkerdrysset papir. Kagen dækkes med fugtet papir, til den er kold. Pisk fløden og vend hakkede mandler og bananstykker deri. Bred det ud over kagen og rul den sammen fra den korte side. Lægges på et fad med sammenføjningen nedad. Trækker 1/2 time.





karakterer:
Opskriften er vist 18767 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-07 06:51:07
Lækker roulade jeg laver den og putter hindbærmousse i en halv time i fryseren og der er den lækreste roulade når svigermor ankommer

  -   2011-10-22 13:58:29
Fantastisk roulade som min svigermor der er på glutenfri kost også må få. Prøv den med enten optøede eller friske hindbær. Det er en himmerrigs mundfuld