Lam med kokossauce og tomat/chilikompot
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet skal være rent for scener m.m. og brunes af på en pande i olivenolie sammen med hvidløget. Krydres med salt og peber og bages herefter færdig i ovnen ved ca. 190 grader i ca. 15 minutter.
Risene koges sammen med ingefæren. Når de er færdige, kommes sojaen over, og de er nu klar til servering. Tomat og chili varmes i olie, indtil det stadig er lidt fast i konsistensen. Kokosmælken samt porrerne + evt. lidt sky fra lammet koges ned til det halve og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 9002 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne