Lam med kokossauce og tomat/chilikompot

Lam med kokossauce og tomat/chilikompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hvidløg
600 g.lammekød f.eks. kølle uden ben
4 dl.ris
50 g.frisk ingefær (skrællet)
3 spsk.soja
 salt
 peber
 olivenolie til stegning
4 tomater i tern (uden kerner)
1 finthakket chili
1 dåsekokosmælk
1 porre i fint skåret strimler
 
Opskrift:
Lammekødet skal være rent for scener m.m. og brunes af på en pande i olivenolie sammen med hvidløget. Krydres med salt og peber og bages herefter færdig i ovnen ved ca. 190 grader i ca. 15 minutter.

Risene koges sammen med ingefæren. Når de er færdige, kommes sojaen over, og de er nu klar til servering. Tomat og chili varmes i olie, indtil det stadig er lidt fast i konsistensen. Kokosmælken samt porrerne + evt. lidt sky fra lammet koges ned til det halve og smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9040 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu