Nødderoulade

Nødderoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggeblommer
100 g.flormelis
100 g.fintrevet mørk chokolade
75 g.hakkede hasselnøddekerner
25 g.hvedemel
6 æggehvider
 
100 g.smør
150 g.mørk chokolade
2 æggeblommer
50 g.flormelis
0.5 dl.meget stærk kaffe
 
 Pynt:
 Sigtet flormelis
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt. Bland nødderne godt med melet. Vend det i dejen med chokoladen- Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Læg bagepapir på en bageplade og bred dejen ud. Bag den i ovnen på næstnederste rille ved 175° i ca. 14 min. Tag pladen ud og læg et viskestykke over.

Creme:
Smelt smørret for svag varme og rør chokoladen, der er brækket i stykker, i. Tag gryden af blusset og rør straks æggeblommerne i, en ad gangen. Rør flormelis i og smag til med kaffe. Bred cremen ud over den færdigbagte kolde rouladebund og rul den forsigtigt sammen. Lige inden serveringen sigtes et tyndt lag flormelis på toppen. Kagen kan laves dagen før.





karakterer:
Opskriften er vist 17030 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu