Nødderoulade
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt. Bland nødderne godt med melet. Vend det i dejen med chokoladen- Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Læg bagepapir på en bageplade og bred dejen ud. Bag den i ovnen på næstnederste rille ved 175° i ca. 14 min. Tag pladen ud og læg et viskestykke over.
Creme: Smelt smørret for svag varme og rør chokoladen, der er brækket i stykker, i. Tag gryden af blusset og rør straks æggeblommerne i, en ad gangen. Rør flormelis i og smag til med kaffe. Bred cremen ud over den færdigbagte kolde rouladebund og rul den forsigtigt sammen. Lige inden serveringen sigtes et tyndt lag flormelis på toppen. Kagen kan laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 17030 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne