Mokkaroulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 220°.
Sigt mel, bagepulver, cacao og kaffepulver 3 gange.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt lidt efter lidt sukkeret og pisk til det er opløst. Tilsæt de piskede æggeblommer og vend mælk og melblandingen i.
Fordel dejen jævnt i en smurt rouladeform og bag i ca. 8 min.
Strø det ekstra sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud her på. Lad den stå i 1 minut. Rul forsigtigt kagen med papiret og lad den stå til den er afkølet.
Pisk fløden med den ekstra pulverkaffe og vend halvdelen af den smuldrede chokoladestand og mandlerne i. Rul kagen ud og fordel fyldet på kagen og rul den sammen igen.
|
|
Opskriften er vist 12722 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne