Kastanjecremeroulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Til rouladen deles æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommerne til tyk creme med sukker, og tilsæt sigtet mel. Bland det forsigtigt. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt 1 spsk. sukker midtvejs. Rør lidt af massen i æggecremen, og vend resten i med let hånd. Smør dejen i et fingertykt lag (ca. 30 x 38 cm) på bagepapir, lagt på pladen. Bag dejen i den 200° varme ovn i ca. 8 minutter. Vend straks den bagte bund ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og pensl dejens papirside, som ligger øverst nu, med koldt vand. Vent et øjeblik, så kan papiret nemt trækkes af. Rul dejen let sammen ved hjælp af det sukkerdryssede papir, og lad den blive kold. Smør den afkølede bund med varmt abrikosmarmelade. Pisk kastanjepuré, smør og smeltet chokolade sammen. Dæk bunden med cremen, rul den sammen, og sigt kakao- og espressopulver over rouladen. Opbevar den koldt.
|
|
Opskriften er vist 7327 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne