Kastanjecremeroulade

Kastanjecremeroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
125 g.sukker
125 g.hvedemel
 bagepapir
 
 Pynt:
 kakao- og espressopulver
 
 Fyld:
1 dl.pureret abrikosmarmelade
250 g.sød kastanjepuré fra dåse (barbier Dauphin)
125 g.bløde smør helst usaltet
100 g.mørk chokolade kakaoindhold 60-70%
 
Opskrift:
Til rouladen deles æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommerne til tyk creme med sukker, og tilsæt sigtet mel. Bland det forsigtigt. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt 1 spsk. sukker midtvejs. Rør lidt af massen i æggecremen, og vend resten i med let hånd. Smør dejen i et fingertykt lag (ca. 30 x 38 cm) på bagepapir, lagt på pladen. Bag dejen i den 200° varme ovn i ca. 8 minutter. Vend straks den bagte bund ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og pensl dejens papirside, som ligger øverst nu, med koldt vand. Vent et øjeblik, så kan papiret nemt trækkes af. Rul dejen let sammen ved hjælp af det sukkerdryssede papir, og lad den blive kold. Smør den afkølede bund med varmt abrikosmarmelade. Pisk kastanjepuré, smør og smeltet chokolade sammen. Dæk bunden med cremen, rul den sammen, og sigt kakao- og espressopulver over rouladen. Opbevar den koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 7327 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu