Irish coffee-roulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker let og luftigt, men tilsæt enten espresso eller pulverkaffe inden der piskes. Den grundige piskning vil få pulverkaffen til at opløse sig i æggemassen. Vend forsigtig mel og bagepulver i. Dejen jævnes ud på en bradepande, på smurt papir.
knus valnødderne groft ud over dejen. Bag dejen ved 190° i ca. 8 min. Vend den ud på sukkerdrysset papir og lad den køle af. Kog sukker og vand sammen og lad det køle af. Smag til med whisky og dup blandingen på den afkølede bund med pensel. Pisk den iskolde fløde med sukkeret, til den er meget stiv, men ikke grynet. Fordel fløden på bunden og rul sammen ved hjælp af papiret. Sigt lidt flormelis over den færdige roulade. |
|
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer grete larsen - 2007-11-17 21:43:48 utoliglet og lækker kage til en god kop kaffe. Kagen serveres kold |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne