|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
50 |
gram |
Brun farin50 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
100 |
gram |
Honning100 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
|
|
|
|
100 |
gram |
Hvedemel100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
0.5 |
tsk. |
Allehånde, stødt0.5 tsk. Allehånde, stødt
|
1 |
tsk. |
Ingefær, stødt1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
|
0.5 |
tsk. |
Nelliker, stødt0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
|
1 |
tsk. |
Kanel, stødt1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
|
1 |
tsk. |
Bagepulver1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Vand1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
125 |
gram |
Smør125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
100 |
gram |
Flormelis100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
|
|
|
Appelsinskal, reven Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
|
2 |
tsk. |
Appelsinsaft, friskpresset2 tsk. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
| |
Æggene deles.
Rør æggeblommer og farin godt sammen. Rør honning i.
Bland mel, krydderier og bagepulver og rør det i dejen sammen med vand.
Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd.
Lav en papirform, ca. 30 x 30 cm, og smør den. Kom dejen i og og bag rouladebunden 8 minutter ved 225 grader C. Alm. ovn.
Vend bunde ud på et stykke sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold.
Smørcreme:
Rør smør og flormelis sammen til smørcreme. Smag til med reven appelsinskal og appelsinsaft.
Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen sammen.
|