Favoritroulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smør et stykke kraftigt papir og form det til en æske ca 30 x 40 cm og 3 cm høj. Sæt den på en plan plade. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem i æggeblandingen. Fordel dejen ud i det foldede papir og put kagen i en forvarm ovn. Klargør et stykke papir som du drysser med sukker. Vend den færdige kage ud på papiret og lad den stå tildækket med et fugtigt viskestykke til kagen er afkølet. Pisk fløden til ikke for stiv skum og vend den i den afkølede, smeltede nougat. Smør nougat-flødeskummet på rouladen og rul den sammen på langs. Sæt rouladen køligt.
Bages ved 250° i 5 minutter |
|
Opskriften er vist 21100 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer fam. Larsen - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker kage, og samtidig hurtig at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne