Chokmokkaroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og 80 g flormelis, til massen er helt lysegul (ca. 5 min). Pisk først æggehviderne helt stive og derefter seje med de sidste 45 g flormelis. Vend de seje æggehvider op i æggemassen og sigt kakao og maizena over. Vend det hele forsigtigt sammen og kom dejen i en papirform af bagepapir (30x35 cm). Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader C. i ca. 8 min. Vend den straks ud på sukkerdrysset papir og lad den køle lidt.
Kog sukkeret op i den meget stærke kaffe og lad det koge ind til en sirup. Når siruppen er kølig, men ikke stivnet, piskes smørret i, så massen er blød og luftig. Smør denne masse på den afkølede rouladebund og rul den. Lad sukkeret fra papiret danne pynt. |
|
Opskriften er vist 18187 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne