Abrikosroulade
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør sukker og smør godt sammen og rør de sammenpiskede æg i.
Bland mel og bagepulver i dejen.
Bøj et stykke sølvpapir på 30x20 cm op i kanterne så det danner en lavrektangulær form, hold evtentuelt hjørnerne sammen med en clips. Fordel dejen på papiret straks når den er rørt sammen og sæt den i en varm ovn på 200 grader. Lad den bage 10 min. Vend hurtigt den færdigbagte kage ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, fordel abrikosmosen over den i et jævnt lag og rul rouladen omgående, men forsigtigt sammen. |
|
Opskriften er vist 45152 gange,
og udskrevet 1384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2016-04-01 17:10:08 Pisk æg & sukker let og luftig, tilset smørret smeltet og sigt de tørre ingredienser i, ellers bliver den aldrig luftig aaa - 2011-01-13 21:36:37 sigt mel og bagepulver ned i æggemassen så bliver dejen mere luftig. NonBlond - 2007-11-24 16:29:38 Den er god i smagen, men bliver ikke helt så luftig som jeg kunne tænke mig. Men en god Roulade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne