Valnødde/hindbærroulade
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker meget skummende. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske.
Beklæd en bradepande (ca. 30 x 40 cm) med smurt bagepapir. Fordel dejen jævnt på papiret og drys de hakkede valnøddekærner herover. Bag dejen i 10 - 12 min. ved 200 grader eller til den er gylden på overfladen. Vend den bagte roulade over på et sukkerdrysset papir. Læg rouladen med papirsiden nedad på et godt fugtigt viskestykke, så slipper papiret nemmere. Rør de optøede hindbær sammen med flormelissen og fordel dem over rouladen. Pisk fløden stiv og fordel den over roulade og hindbær. Rul kagen sammen til en roulade og stil den koldt til den skal serveres. |
|
Opskriften er vist 27008 gange,
og udskrevet 865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-10 22:20:02 Den er bare supergod og meget nem at lave. Valgte dog at drysse ovenpå dejen med hakkede nøddekerner. Så bliver det pænere når den er rullet sammen.. TIP; smør bagepapiret med smør inden dejen kommes på, så sætter dejen sig ikke fast i papiret ;) - - 2005-01-01 01:01:01 Er også skøn med nougatcreme: 200g blød nougat smeltes i ½ dl kaffe, afkøles og blandes med 2 dl flødeskum Merete - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker - og let at lave anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rouladen kan evt. fryses og serveres halvt optøet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne