Nøddepostej 02
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Linn Busch Indsendt : Red : |
|
|
Porerne renses, snittes fint og svitses i smørret sammen med det pressede hvidløg.
Champignonerne rengøres og halveres og tilsættes. Lad det hele snurre i ca. 8 min. Nødderne hakkes og bollerne skæres i tern. Tilsæt nødder og brødtern sammen med timian, lidt salt og peber. Der spædes til med mælk og fløde og blandingen koges igennem og afkøles. Tilsæt et æg af gangen i den afkølede blanding og fyld det hele i en smurt form eller ildfast fad. Bages ved 175 grader i ca. 40 minutter. Tips: Der kan bruges alm groft brød i stedet for grahamsboller. God som erstatning for kød til vegatare. Serveres enten varm som erstatning for en steg eller kold med salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 14523 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer sophie - 2007-12-08 14:44:26 Den rigtige opskrift på nøddepostej. Den er super til jul og er rigtig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne