Nøddepostej 02

Nøddepostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linn Busch

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.porre
40 g.smør
1 fedhvidløg
250 g.brune champignoner
100 g.hasselnødder
3 tørre grahamsboller
1 spsk.frisk timian
2 dl.piskefløde
5 dl.mælk
2 æg
 
Opskrift:
Porerne renses, snittes fint og svitses i smørret sammen med det pressede hvidløg.

Champignonerne rengøres og halveres og tilsættes. Lad det hele snurre i ca. 8 min.

Nødderne hakkes og bollerne skæres i tern. Tilsæt nødder og brødtern sammen med timian, lidt salt og peber. Der spædes til med mælk og fløde og blandingen koges igennem og afkøles.

Tilsæt et æg af gangen i den afkølede blanding og fyld det hele i en smurt form eller ildfast fad. Bages ved 175 grader i ca. 40 minutter.

Tips:

Der kan bruges alm groft brød i stedet for grahamsboller. God som erstatning for kød til vegatare. Serveres enten varm som erstatning for en steg eller kold med salat og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14523 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-08 14:44:26
Den rigtige opskrift på nøddepostej. Den er super til jul og er rigtig lækker