Chokoladekage 06
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : hjemmelavet Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel og bagepulver ned i en skål. Vend sukker i blandingen.
Tilsæt salt til æggehviderne, og pisk dem stive.
Smelt chokoladen over vandbad.
Vend chokoladen i æggehvideblandingen.
Vend blandingen af mel, bagepulver og sukker i chokoladenæggehvideblandingen.
Hæld kagemassen i en smurt bradepande.
Bag chokoladekagen i en 175 grader C varm ovn i 40 minutter. kagen skal virke spændstig, når man trykker på den.
Vend kagen ud af formen og lad den køle af inden den skæres ud og serveres. Tips: Er rigtig lækkert med is og hindbær. |
|
Opskriften er vist 33929 gange,
og udskrevet 815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Anna katrine M. Hansen - 2015-03-23 15:37:58 er der ikke mælk i chokolade? anonym - 2011-08-30 14:28:58 lyder super lækker anonym - 2008-04-29 14:14:46 Der er ikke mælk i alle former for chokolade. Der findes nogle der ikke indeholder mælk. Har selv mælkeallergi så ved det. karina - 2007-05-19 12:20:05 Brug mørk gammeldags kakao istedet for chokolade... der er ingen mælk i.. kan fås i alle supermarkeder anne - 2007-03-10 15:38:42 hvorfor ingen fedtstof?? anonym - 2007-01-07 19:20:56 Jeg ved ikke om i har tænkt over det, men der er faktisk mælk i chokolade.. Nini - 2005-01-01 01:01:01 kanongod chokolade kage susan - 2005-01-01 01:01:01 det kan vøre en god ide hvis man vise et billede af kagen putte - 2005-01-01 01:01:01 skriver lige en gang til da jeg stavede forkert putte - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntesgodt at i kunne sætte et billede en af kagen sekv om der er sååå mange chokolade kager:) nadja weber andersen - 2005-01-01 01:01:01 den beste chokoladekage i hele verden anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt, lidt sprød på toppen og blød indeni (ikke klæbrig). Jeg lavede dobbeltportion til 12 personer i en springform (24 cm) gav den ca 15 min, ekstra i ovnen. Servede med vanilieis og frugt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne