Chokoladekage uden mælk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, sukker, olie og vand piskes godt. Mel kakao, hævemidler og salt blandes og vendes i æggemassen.
Dejen fyldes i en smurt springform eller lille bradepande ca. 23x33 cm. og bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.
Pyntes evt. med glasur. |
|
Opskriften er vist 106080 gange,
og udskrevet 1133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne