Kylling med hvidvinssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : StinaEP Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles. De skal være hele. Baconen skæres i mindre stykker, og begge dele svitses på panden, lægges så til side.
Kyllingestykkerne brunes, de skal være næsten mørkebrune. Krydr med salt og peber, tilsæt løg og bacon og drys med muskatnød. Hæld nu hvidvin over og kog retten op. skru så ned, og lad det simre under låg i ca. 25-30 min. Imens kan du skylle persillen og hakke den groft, samt vaske champignonerne, evt., skære dem i halve. Kom til slut champignonerne i, rør så creme fraiche i, og lad det simre videre et par minutter. Hæld hele herligheden over i et fad, pynt med persille, og server det med ris og flute. Tips: Hvis du piller skindet af kyllingen, og bruger fromage frais, så sparer du en del fedt. Et par laurbærblade giver en dejlig smag. Tag dem op inden servering. |
|
Opskriften er vist 13102 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne