Kylling med hvidvinssauce

Kylling med hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : StinaEP

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kalkunbacon
10 chalotteløg
 Lidtolivenolie
1 lille bakke champignon gerne brune
2 optøede kyllinger ca. 2 kg. i alt parteret
 Salt
 Peber
1 nipMuskatnød, friskrevet
0.5 flaskehvidvin
2 dl.cremefraiche
 Masser af persille
 
Opskrift:
Løgene pilles. De skal være hele. Baconen skæres i mindre stykker, og begge dele svitses på panden, lægges så til side.

Kyllingestykkerne brunes, de skal være næsten mørkebrune. Krydr med salt og peber, tilsæt løg og bacon og drys med muskatnød.

Hæld nu hvidvin over og kog retten op. skru så ned, og lad det simre under låg i ca. 25-30 min.

Imens kan du skylle persillen og hakke den groft, samt vaske champignonerne, evt., skære dem i halve.

Kom til slut champignonerne i, rør så creme fraiche i, og lad det simre videre et par minutter.

Hæld hele herligheden over i et fad, pynt med persille, og server det med ris og flute.

Tips:

Hvis du piller skindet af kyllingen, og bruger fromage frais, så sparer du en del fedt. Et par laurbærblade giver en dejlig smag. Tag dem op inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 13102 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu