Gulerodsbånd og basilikumchips
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Lav lange gulerodsbånd ved hjælp af en kartoffelskræller.
Skyl og tør basilikumbladene.
Olien opvarmes i en gryde, og gulerodsbånd og basilikumblade frituresteges til de er sprøde.
De drypper af på fedtsugende papir og mens de sidste steger, kan de første holdes varme i en 180 grader C varm ovn.
De serveres med en dip af sød chilisauce, limesaft og friskhakket koriander |
|
Opskriften er vist 21990 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne