Kartoffel chips
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : |
|
|
Bagekartoflerne skrubbes og skæres i smalle både med en skarp kniv.
De frituresteges i olien, en håndfuld ad gangen.
Når de er let gyldne tages de op med en hulske og drypper af på fedtsugende papir.
Fortsæt på samme måde med de sidste kartofler.
Umiddelbart inden serveringen gentages proceduren, og de steges kort for anden gang, nu til de er helt gyldenbrune. Drysses med havsalt. |
|
Opskriften er vist 51112 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (361 stemmer) |
|
Kommentarer Selma - 2011-05-12 15:29:55 Ej, man ved jo ikk om man skal bage eller stege dem eller noget? lulu - 2010-11-07 16:23:22 de smager bare fantastik hmm... love this !!!!! Christina - 2010-08-06 10:28:56 jo selfølgelig skal de være sprøde og knasende! man kan jo sagtens lave dem i ovnen. men de smager nok bedst når de er friture stegt!! Men det er krydderierne der giver smag så fx. paprika, salt, peber, rosnarin, eller andet godt vil være godt til hjemmelavde chips.. så held og lykke!.. der ude :) Rasmussen - 2010-03-16 09:09:36 den var rigtig god, og mine børn elskede dem også. Miiq - 2008-01-20 15:17:10 Christina: Men lader du dem så bare være lidt sprøde og tager dem så af bagefter.. eller hvad? østers - 2007-08-04 01:30:08 jeg syntes de et lækre tak for opskriften det er bare så gode tusind tak tak tak tak :-) :-) Lone - 2007-02-02 12:46:58 den er bare så super når børne børnene er her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*RIS* ^Miig - 2005-01-01 01:01:01 Gav 8 Miig - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig opskrift ! Christina? Vil mene at de smager bedst i friture :) Christina - 2005-01-01 01:01:01 Jeg giver den kun en, fordi det er for usundt at lave den i friture. jeg mener at hjemmelavet chips skal være sunde.. så bare steg den på panden med margarine, og selfølgelig en masse dejlige kryderier! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne