Hjemmelavede Lammepølser
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet og bacon sejt med salt og peber. Tilsæt derefter melet og krydderierne - og til sidst vand og fløde - hvorefter farsen røres godt ud.
Kom tarmen i vand og gør en sprøjtepose klar med en lille tyl. pust luft i tarmen og sæt den på tyllen. Kom farsen i sprøjteposen, og fyld derefter tarmen med fars. Den fyldte tarm formes til små pølser, som koges nogle minuter ved svag varme. Tag pølserne op af gryden, og køl dem ned. Pølserne er nu klar til stegning. Tips: Prik små huller i tarmen før den koges - så sprækker den ikke så let. |
|
Opskriften er vist 32958 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer SPitney - 2013-05-01 11:20:03 Kan de fryses? Mathias - 2010-03-26 20:08:37 Neej den smager vel godt super godt !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne