Squash chips
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Squashen skæres i små, tynde skiver med en kniv med bølgeskær.
Olien opvarmes i en gryde, og skiverne steges ad flere omgange til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og hold de første varme i en 180 grader C varm ovn mens de sidste steges. |
|
Opskriften er vist 27209 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer jenni - 2012-09-06 04:45:30 Kan man lave squash som pomfritter, og få dem sprøde? Hvordan? a - 2011-08-23 18:21:49 det vil være godt med barbecue sovs eller paprika kimenariataniasia - 2008-07-02 14:46:28 salt er godt og andre krydderier er også godt at stege det med Strup - 2007-08-06 00:54:24 Skal der ikke krydderier ved? Squash smager jo ikke af noget Cuno - 2005-01-01 01:01:01 Husk SALT! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne