Græskarchips
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : |
|
|
Græskaret skæres i små, tynde skiver med en kniv med bølgeskær.
Olien opvarmes i en gryde, og skiverne steges ad flere omgange til de er gyldne og sprøde.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og hold de første varme i en 180 grader C varm ovn mens de sidste steges.
|
|
Opskriften er vist 24460 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2007-10-05 17:43:37 jeg tror den er god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne