Rødbedechips
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : |
|
|
Rødbederne skæres i papirtynde skiver med en meget skarp kniv.
Olien opvarmes i en meget stor gryde og rødbedeskiverne frituresteges ad flere omgange.
De skal være brune og sprøde.
Læg de færdige chips på fedtsugende papir, og hold dem evt. varme i en 180 grader C varm ovn.
De kan eksempelvis serveres med en god mayonnaise, iblandet hakkede friske krydderurter. |
|
Opskriften er vist 26826 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne