Orange-chokoladekade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Søren Stokholm Indsendt : |
|
|
Sukker og æg piskes godt.
Appelsinskal, kakao, mel, bagepulver og mælk røres i.
Margarine røres i til sidst
Dejen hældes i en smurt form (ca. 1½).
Bagetid Ca. 1 time ved 175 grader C. Energi: 11300 kilojoule 2700 kalorier) fordelt på 4% fra protein, 62% fra fedt, 34% fra kulhydrat. Tips: At røre margarine i til sidst, bevirker, at kagen bliver let og porøs. Margarinen skal røres hurtigt i, røre man for længe, presses luften ud af dejen. |
|
Opskriften er vist 6624 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne