Hybenchutney
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : |
|
|
Fjern frøene fra hybenerne. Læg hybenerne, rosiner og æbler i blød i eddike aftnen før.
Efter iblødsætningen, hældes hybenerne sammen med de øvrige ingredienser i en stor tykbundet kasserolle. Bring det til kogepunktet over stærk varme, reducer varmen og småkog under konstant omrøring til det tykner. Lad det køle af. Hæld det i rene tørre glas og luk tæt til, og opbevar det koldt mindst en måned før brug. |
|
Opskriften er vist 29570 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2014-07-30 15:01:46 Skal opskriften forstås sådan, at der skal bruges 1/3 dl citron- og 1/3 dl appelsinsaft, eller skal det være 3 dl af hver? Vil være yderst taknemlig for hurtig svar, da jeg er i gang med at lave chutneyen :-) Jane - 2009-09-06 19:15:42 Hvor køber man kryddernelliker? Jeg har brugt hele, måske lidt dumt! Næste gang vil jeg nok bruge stødt nelliker! Glæder mig til om en måned. Tror det bliver mega lækkert... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne