Man da lov til at være heldig
Indsendt af : fuldMusik Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kartofler eller ris over. Steg kødet i fedtstoffet (husk at krydre)
Tag kødet af panden & kog panden af med fløde og tilsæt 3-4 stykker hakket soltørret tomat.
Tips: Middelhavssaltet skal i kværn, ligesom 5 kornspeberet. Saltet har f.eks. Føtex, Kvickly, og sikkert også flere andre supermarkeder. Citruskrydderi og 5 kornspeber kan du finde hvor de forhandler Santa Maria (du ved de fine mørkeblå poser eller glas). God fornøjelse. Det smager vanvittig godt. Prøv en gang og så kan du bare invitere gæster. |
|
Opskriften er vist 4627 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer fuldMusik - 2005-01-01 01:01:01 Vedr. soltørrede tomater, mener jeg naturligvis 3 til 4 stykker (pr. person) som du skal hakke ud i små stykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne