Tun mussé med rejer og caviar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tunen og rejerne afvandes i en si og tunen hældes op i en rummelig skål.
Pisk fløden til en fast skum.
Udblød husblas ca. 5 minutter.
Skålen med tun tilsættes mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, revet løg, kaviar, dild salt og peber og vend piskefløden i til sidst. Smelt husblas ved svag varme og pisk den hurtigt i blandingen og tilsæt rejerne. Hældes derefter op i en passende form eller glasskål og stil koldt ca. 2-3 timer til det er koldt og fast. Pynt med rejer, kaviar og frisk citron og frisk dild lige inden servering. Serveres med flutes Tips: Lækker og velsmagende og nem at gå til. Server gerne med et glas koldt hvidvin. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 84314 gange,
og udskrevet 3068 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Ruby Hansen - 2019-03-09 19:31:49 Kan det laves aftenen i forvejen når der er flødeskum i dorthe - 2013-03-01 15:09:45 en rigtig dejlig og let ret , mums Lillian - 2012-07-17 08:51:03 Jeg lavede denne tunmousse forleden, men mine gæster blev aflyst. jeg skynte mig at fryse den. men hvad nu?Vil den flyde ud når jeg vender den ud? Og er den ok? Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Det er en god ide at smelte husblasen blandet med citronsaften, da den så tager det længere tid om at stivne. Så risikere man ikke at der kommer tyggegummieligende klumper i moussen. Ellers en fantastisk opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne