De bedste Boller 02
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i vandet. Margarinen smeltes og tilsættes ved håndvarmt temp. Sukker, salt, kardemomme og æg blandes med de øvrige ingredienser. Der røres godt efter. Derefter tilsættes nødderne. De forskellige slags mel samt hvedekernerne afvejes og kommes i, indtil dejen føles tilpas fast, men ikke for tør. Derefter skal dejen hæve i en skål en 30 minutters tid.
Dejen formes efterfølgende til 16 boller, og efterhæver dernæst yderligere 30 minutter. Bollerne pensles med en æg og bages i en forvarmet ovn i 8-10 minutter ved 220 grader C. |
|
Opskriften er vist 48158 gange,
og udskrevet 542 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2010-09-05 13:29:24 bollerne er rigtig gode, jeg havde ikke pakannødder og kardemomme, men er også super gode uden - dog tror jeg uden at vide det, det ville være en go ide at blødgøre hvedekerner først, så de ikke er så hårde i bollerne. Men ellers RIGTIG gode! mette - 2009-07-27 18:55:57 hvordan rister man pekannødderne? Helena - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ville gerne have givet denne opskrift karakteren 20, hvis dette var muligt!;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne