Ciabattaboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i det lunkent vand (37 gr) og tilsæt mel og salt. Ælt dejen og lad den hæve tildækket og lunt i en halv time.
Drys mel på bordet. Del dejen i to lige store stykker. Slå luften ud af dejen og form den til 16-24 boller. Sæt bollerne på to bageplader. Efterhæver tildækket og lunt i ca. 1 time. Bollerne pensles med vand og drysses med mel lige inden bagningen. Brødene bages i en 200 grader C varm varmluftsovn. Bollerne tages ud efter ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 102041 gange,
og udskrevet 1715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (77 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas Bak - 2019-11-10 13:11:31 Simpel opskrift, på nogle mega lækre ciabatta boller. Bager dem ofte som “morgenbrød”, men laver også en burgerbolle variant - lidt ala dem man får på Sunset. Jette Fabricius - 2015-11-02 08:28:08 Har læst de øvrige kommentarer, og puttede derfor lidt olie i. Det blev nogle fantastiske boller, som jeg helt sikkert vil bage igen. Holder sig godt i plastikpose Vægten - 2013-04-24 09:38:40 Super gode boller de bedste indtil nu, de var lidt tamme men 2 1/2 tsk. salt, gav smagen endnu en tak opad, men husk 1 1/2 spsk. olie det gør dem lette. Jeg bager dem i 20 min på næst nederst rille så ringer det helt ind, siger resten af familien. anonym - 2012-09-22 01:17:34 Jeg fundet at en smule olie som der er beskrevet og en smule salt giver er rigtig god mere tekstureret smag. :) tømreren - 2011-10-18 17:55:41 de er fantastiske til madpakken . jeg laver dem bare en del større og som mette siger med lidt olie i. :D Ann - 2008-10-11 10:15:49 boller lyder lækre.. - jeg vil prøve at bage dem. mette - 2007-03-05 10:49:19 har prøvet opskriften mange gange men jeg hælder 1½ spk olie i den man lige har i køleskabet så bliver de ikke tørre men luftige Christine. - 2005-01-01 01:01:01 Udemærket boller... Dog lidt tørre..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne