Valnødderolade med flødeskum
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til meget tykt og let skum. Sigt mel, bagepulver og vaniliesukker i og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Bred dejgen ud på en stor papirform i hele bagepladens størrelse. Bøj kanterne godt om og drys valmøddekernerne på dejen. Bag rouladen ved stærk varme (225-250) i 7-8 min. Vend straks kagen om på sukkerdrysset papir og stryg det varme bagepapir med koldt vand, så er det let at trække af. Læg papiret over kagen igen, til den er afkølet noget. Stryg den så med frugtmosen og fordel flødeskummet på, når kagen er helt kold. Rul så roladen, den er stor og flot. Egner sig udmærket til at fryse. Et særligt raffinement er da at skære den i skiver, der er helt iskolde.
|
|
Opskriften er vist 13486 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-18 20:03:33 Den blev bare dårlig, lille tyn og klistert,og ville ikke slippe bageparpiret, lige til at smide ud,... bagerne... - 2008-02-03 14:00:02 den er lidt stiv hva!!! den kan ikke rulles.. men man kan lave en lagkage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne