Kyllingelever Ragout
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Fuske Indsendt : |
|
|
Tag en frysepose og put melet i.
Put kyllingeleveren ned i og ryst posen godt så leveren bliver dækket med mel.
Tag leveren ud af posen og svits den i en tykbundet gryde med margarine.
Når leveren er svitses tilsættes fløden og retten får lov at koge op.
Vand tilsættes til den ønskede mængde sovs er der og retten jævnes og smager til med salt og peber.
Tips: Man kan godt bruge fedtfattigere fløder end fløde 38 % men en 9 % er for sød. Man kan også bruge retten som natmad. Så bruger man dobbelt så meget kyllingelever og ingen vand men kun en kvart piske og lader det koge ind indtil væden er nærmest væk og anbringer det oven på fire stykker ristede franskbrød. |
|
Opskriften er vist 23699 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2019-04-23 15:31:57 Jeg laver denne ret, dog med den forskel, at jeg sammen med kyllingen steder Rød peber i strimler, og tilberedes med, det kan godt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne