Kyllingelever Ragout

Kyllingelever Ragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Fuske

Indsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.piskefløde
300 g.kyllingelever
2 dl.vand
0.5 dl.hvedemel
 salt
 peber
 kartofler (helst nye)
 lidtmargarine og stege i
 
Opskrift:
Tag en frysepose og put melet i. Put kyllingeleveren ned i og ryst posen godt så leveren bliver dækket med mel. Tag leveren ud af posen og svits den i en tykbundet gryde med margarine. Når leveren er svitses tilsættes fløden og retten får lov at koge op. Vand tilsættes til den ønskede mængde sovs er der og retten jævnes og smager til med salt og peber.

Tips:

Man kan godt bruge fedtfattigere fløder end fløde 38 % men en 9 % er for sød. Man kan også bruge retten som natmad. Så bruger man dobbelt så meget kyllingelever og ingen vand men kun en kvart piske og lader det koge ind indtil væden er nærmest væk og anbringer det oven på fire stykker ristede franskbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 23699 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-23 15:31:57
Jeg laver denne ret, dog med den forskel, at jeg sammen med kyllingen steder Rød peber i strimler, og tilberedes med, det kan godt anbefales