Fetadeller af lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammekødet og de resterende ingredienser blandes grundigt "med let hånd". Tilsæt lidt salt og peber.
Form frikadeller af farsen. Fetadellerne steges gyldne på pande i rigeligt fedtstof (halvt olie og halvt smør). |
|
Opskriften er vist 22474 gange,
og udskrevet 790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-29 18:57:09 Er det rigtigt, der ikke skal noget i til at binde sammen? taxmann - 2008-11-21 19:08:15 Stærkt vanedannende, 350 g lam er altså for lidt Alberte - 2008-02-17 15:04:34 - Jeg syntes at det smagte fantastisk!:) Kirsten Knudsen, Thisted. - 2005-01-01 01:01:01 Smager dejligt af Middelhavslandene. Skriv salt og peber under ingredienser. Jeg var lige ved at glemme det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne